Yleisohjeet talkoolaisille

Talkooväen parkkipaikka on huoltoporttia vastapäätä olevalla parkkialueella tien toisella puolella. Vain tavaraa kuljettava talkooväki voi ajaa huoltoportista.

Talkoolaisten sisäänkäynti tapahtuu huolto-ovesta. Ilmoittaudu talkootoimistoon huolto-oven läheisyydessä 10 min ennen työvuorosi alkua. Talkoolaiset saavat kulkuluvan talkoopäiväksi. Palauta kulkulupa hallista lähtiessä. Jos sairastut, ilmoita heti talkoovastaavalle Ninalle p. 0445 826717

Jokainen talkoolainen saa ruokalipun tai kahvia/teetä ja pientä purtavaa talkooruokalasta.

Muista, että edustat seuraasi koko kilpailun ajan. Tehtäväsi on palvella joukkueita ja yleisöä ystävällisesti.

Kannusta kaikkia joukkueita tasapuolisesti, oman seuran joukkueita et voi työtehtäväsi aikana ”liiallisesti hehkuttaa”. Minkään joukkueen suoritusta, pukuja, musiikkia tai tuomariston toimintaa ei tule arvostella.

Pidetään yhdessä halli siistinä. Kerää roskat käytävältä ja ilmoita talkootoimistoon mikäli huomaat epäkohtia siisteydessä. Löytötavarat viedään kisatoimistoon.

Lääkäri ja sairaanhoitaja ovat paikalla koko kisan ja harjoitusten ajan vaihtoaitiossa.

Loppiaiskilpailut
«  Lokakuu   »